USLOVI KORIŠĆENJA

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala skandalozno.net portala.

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA WEBSAJTA.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala skandalozno.net , saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt.

Ni jedan deo portala skandalozno.net ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise
portala skandalozno.net , ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

Portal skandalozno.net pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.
skandalozno.net linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora.

Sajt skandalozno.net nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu skandalozno.net .

Portal skandalozno.net nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta skandalozno.net.

Ukoliko smatrate da je portal skandalozno.net povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu skandalozno.net su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene te portal skandalozno.net ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala skandalozno.net bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal skandalozno.net ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na sajtu mogu biti zastarele, korisnik servisa ima obavezu da proveri
tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal
skandalozno.net navedete linkom kao izvor.

Oglašavanje i linkovanje

Portal skandalozno.net ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.

Istovremeno, skandalozno.net ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala skandalozno.net ili njenih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN JURISDIKCIJE portala skandalozno.net bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Portal skandalozno.net nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja

Video sadrzaji

Portal skandalozno.net je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na skandalozno.net nije u vlasništvu sajta skandalozno.net, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali …
Samim tim sajt skandalozno.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.
To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta skandalozno.net

Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na sajtu skandalozno.net i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube)..

Vaše lozinke i bezbednost naloga

Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni portalu skandalozno.net za sve aktivnosti na vašem nalogu.

Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete
odmah obavestiti skandalozno.net

Privatnost korisnika

Zaposleni portala skandalozno.net poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom portala skandalozno.net preporučujemo da proverite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, pre nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Servisi za webmastere

Portal skandalozno.net pruža pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i portal skandalozno.net ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Korisnik je u obavezi da pored servisa koji preuzme postavi i link ka izvornoj stranici tog
sadržaja na portalu skandalozno.net. U slučaju samovoljnog uklanjanja linka ka portalu skandalozno.net, portal skandalozno.net zadržava pravo da pokrene sudski spor.

Odricanje od odgovornosti

Portal skandalozno.net pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala skandalozno.net isključivo na Vaš rizik i da se portal skandalozno.net ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije.

Portal skandalozno.net zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM PORTALA skandalozno.net SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI
UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.