Pored napadača, prioritet Crvene zveze u predstojećem prelaznom roku svakako je i dovođenje pouzdanog defanzivca. Odlazak Nemanje Mulunovića koji je sa Milošem Degenekom predstavljao bedem ispred gola Milana Borjana, mora se što pred nadomestiti. Konkurs za štopera otvoren je na Marakani i sam Dejan Stanković je svestan da greške pri dovođenje naslednika popularnog Đeda ne sme da bude.

Bilo je govora o povratku Srđana Babića s obzirom da Famalikao ne želi da otkupi ugovor srpskog fudbalera, pa zatim o Vukašinu Jovanoviću koji godinu dana gotovo da nije igrao.

„Telegraf“ navodi da Dejan Stanković nije ubeđen da Jovanović može da donese kvalitet u zadnju liniju šampiona Srbije pa se navodno okrenuo ka defanzivcu Kairata.

U pitanju je Rade Dugalić koji je pre Kazahstana igrao u Rusiji i Jermeniji, a kako je visok 194 centimetara sličan je tip igrača kao Milunović i može da dominira u skoku i prekidima što je važan segment igre Crvene zvezde.

Dugalić ima ugovor sa Kairatom do 2022. godine pa bi u slučaju njegovog angažovanja Zvezda morala da plati određeno obeštećenje.

Srbija Danas