On je snimio VIDEO podrške Demokratskoj partiji socijalista, u kojem se obraća na engleskom jeziku, ali u jednom trenutku, izgovara na srpskom „Odlučno za Crnu Goru“, što je slogan DPS kampanje za izbore, i dodaje, „hvala dragi Milo što postojiš“.

Ipak, izgleda da se iz nekog razloga predomislio i odlučio da podrži Albansku listu, koja je nedavno optužila DPS da kupuju glasove u Ulcinju.

“Verujem da je vaš izbor jasan i nadam se da će vaš glas biti ujedinjen u istom pravcu koji jača vašu zastupljenost u političkom životu Crne Gore i ide u skladu sa pravim izborom za tu zemlju koja treba po svaku cenu da ide napred. Stoga vas molim da ne ostavljate iz bilo kojeg razloga, a da pritom ne iskoristite svoje pravo glasa i da podržite Albansku listu što je moguće jače. Ta lista nije samo ujedinjenje albanskih partija, već povezuje po prvi put Malesiju i Ulcinj u jednoj grupi će da poveže Albance zajedno u tim oblastima da podržavaju jedni druge i evroatlantski pravac Crne Gore”, kazao je Rama, navodi Borba, prenosi IN4S.

Izvor: Alo.rs