Tragična sudbina devete žrtve (26) serijskog ubice iz Mladenovca

Teško ranjeni Petar M. (26) koji je bio žrtva masovnog ubistva u mladenovačkim selima, nažalost, preminuo je u Beogradu nakon 50 dana borbe za živo.
Deveti po redu masovni ubica iz Dubone U.B. (20) odneo je još jedan život.

Tragičnu vest je objavio Hram Svetog apostola Vartolomeja u Malom Orašju na svom Fejsbuk profilu.

Pored slike preminulog mladića, objavljeno je sledeće:

„Sinoć smo saznali tužnu vest o smrti još jedne žrtve masovnog ubice, našeg dragog Petra, upravo na praznik Svetog Apostola Vartolomeja, koji je istovremeno i naša slava.

U ime Svete Crkve, izražavamo iskreno saučešće porodici preminulog. Molimo sve parohijane da se sete našeg brata Petra u svojim molitvama za pokoj duše.

Petar je redovno posećivao crkvu i ove godine je postio tokom celog Velikog Posta, a zatim se pričestio Svetim Tajnama Hristovim na Vaskrs

Planirao je da obeleži praznik Svetih Apostola Petra i Pavla kao svoju krsnu slavu. Takođe je imao veliku želju da oživi naše selo i obnovi mnoge izvore i značajna mesta, kako bi sačuvao tradiciju koju je smatrao vodičem ka ‘boljoj budućnosti’.

Voleo je folklor i bio je predsednik folklornog društva u našem selu. Uživao je u druženju, ljudima, zabavi i ljubavi koja nas okružuje. Ljudi su voleli njega, i još uvek ga vole, uvek će ga voleti. Hristos Vaskrse!

Neka mu Gospod daruje Carstvo Nebesko! Amin.“

Iz poštovanja prema preminulom mladiću, litija i seoska slava su otkazani.