SKANDAL U NIKŠIĆU! PROCURILO SVE U JAVNOST: U DPS-u pronađene lične karte i novac, ovako Đukanović kupuje glasove (FOTO)

Na instagramu su se pojavile informacije da je pre samo pola sata izvršen upad u prostorije DPS i da su tamo pronađene lične karte i novac.

Ove informacije su se pojavile na instagram stranici @bunt_cg uz opis:

-Upad u štab DPS-a. Oduzete lične i veća količina novca. Objavićemo svaku ličnu posebno da narod zna ko se prodao.

Kako se juče pisalo, uoči izbora u Nikšiću pojavile su se i fotografije spiskova građana koje su potkupili aktivisti Mila Đukanovića kako bi glasali za njega.

Podsećamo, lokalni izbori u rodnom gradu Mila Ðukanovića održavaju se u atmosferi naglašene napetosti i naboja političkih partija, a osim oštre retorike, predizbornu kampanju obeležilo je nekoliko incidenata izazvanih sukobima između pristalica partija koje učestvuju na izborima.

Na 138 biračkih mesta, danas će pravo glasa moći da iskoristi oko 58.833 birača koji će odlučivati o izboru 41 poslanika lokalnog parlamenta.

U prethodne četiri godine na vlasti u Nikšiću bila je DPS u koaliciji sa Socijaldemokratama, a u lokalnom parlamentu nije bilo opozicionih stranaka, jer su bojkotovale izbore održane u februaru 2017. godine.

U Nikšiću, prema poslednjem popisu iz 2011. godine, živi oko 46.000 Crnogoraca i oko 18.000 Srba.

Izvor: Srbijadanas.com