Seka Aleksić izazvala smeh i oduševljenje: Prozivka predsednika i premijerke srušila Tviter

Večeras se održava osmi po redu protest pod nazivom „Srbija protiv nasilja“, a poznata pevačica Seka Aleksić se i ovog puta, kao i u proteklim mesecima, obratila javnosti putem Tvitera.

Građani su počeli da se okupljaju od 18 časova na ulicama Beograda u okviru osmog protesta „Srbija protiv nasilja“, a slični protesti se takođe održavaju u drugim gradovima širom Srbije.

Kao što je to bilo i ranije, mnoge javne ličnosti su podržale ove proteste, posebno iz sveta glume, a Seka Aleksić je redovno slala svoju podršku sa estrade.

Poslednjih nedelja, pevačica je putem Tvitera pozivala građane da se pridruže protestima na ulicama Beograda.

Uoči osmog protesta, Seka Aleksić se ponovo oglasila na Tviteru koristeći humoristične video snimke predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić koji su postali viralni.

Jednom prilikom, Aleksandar Vučić je izjavio: „Mene niko i ne pita da li idem na odmor, pošto znate da ne idem.

Jesam li bio na moru – nisam, hoću li da idem na more – neću.“ Seka Aleksić je podelila ovaj video i dodala: „Bukvalno ja pred svaku letnju turneju evo već 22 godine.“

Nakon toga, Seka Aleksić je podelila snimak premijerke Ane Brnabić dok izgovara: „Ja sam splet nesretnih okolnosti.“ Aleksić je uz ovaj video napisala: „Ja kada treba da priznam da sam nešto s*ebala.“

Podsetimo, u prethodnim nedeljama Seka Aleksić je pozivala građane na proteste, prognozirajući lepo vreme.

Njena podrška je naišla na oduševljenje građana, što se pokazalo i na prethodnom skupu gde su se pojavili transparenti inspirisani stihovima njenih pesama.