U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na severnoj zaobilaznici kod Makrešana, jedno lice je izgubilo život a dva teže povređena prebačena su u kruševačku Bolnicu.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva marke opel astra sa prištinskom registarskom tablicom iz dosad neutvrđenog razloga prešlo u levu traku i direktno se sudarilo sa drugim putničkim vozilom, marke volvo beogradske registracije, koje se kretalo iz pravca Ćićevca. Na licu mesta je preminuo suvozač u prvom vozilu.

Vozači oba vozila sa teškim povredama prebačeni na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice Kruševac, a jedan od njih – kako se saznaje od direktorke Opše bolnice Kruševac Vesne Stević Gajić – smešten je na Intenzivno odeljenje i životno je ugrožen.

Uviđaj lica mesta vrše Saobraćajna policija Kruševac i nadležno tužilaštvo, a prethodno je intervenisala i Vatrogasno spasilačka jedinica Kruševac.

Ovo je, inače, prva saobraćajna nezgoda sa ljudskom žrtvom na tertoriji Grada Kruševca u ovoj godini. Od početka godine do danas, naime, u Kruševcu nije bilo nastradalih lica u saobraćaju, podaci su Saveta za bezbednost saobraćaja grada Kruševca.

Izvor: Srbijadanas.com / Foto: Printscreen