Teško povređeni otac i sin oporavljaju se nakon teškog udesa u Nemačkoj, ali su pod jakim dejstvom sedativa i još ne znaju šta se tačno dogodilo!

Stanje Mileta Mančića (46) i njegovog sina Darka (14), koji su zadobili teške povrede u nedelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Rotenburga u kojoj su stradale tri osobe, trenutno je stabilno.

Iako se prema prvoj verziji udesa u kojem su nastradali Miletovi ćerka Anđela (19), njen dečko Miloš Stanojković (20) i šurak Zoran Disić (41) navodi da se kobnog dana povređeni mančić fordom zakucao u saobraćajni znak, a potom odbio i udario u još dva automobila, sada se pojavila još jedna strana ovog udesa! Prijatelji porodica Mančić u Besnom Foku , u kojem je nastradala Anđela živela sa bakom i tetkom, sumnjaju da je Mile izazvao nesreću.

– Živim i radim u nemačkoj godinama, tako da poprilično dobro poznajem deo puta gde se nesreća dogodila i nije mi jasno kako je moguće da se tako dogodio udes. Po tom putu kuda su oni išli praktično je nemoguće da se vozi više od 80 kilometara na čas jer vi nakon raskrsnice izbijate na magistralu, pa je logično da morate da usporite. Drugo, kako je moguće da je znak u koji je Mile navodno udario ostao netaknut – pita se prijatelj porodice.

Kak otvrdi, sumnja u ovu verziju nesreće pojavila se i kod brojnih čitalaca na nemačkim portalima.

– Takođe, kako je moguće da na prednjoj strani automobila u kojem je Mile bio sa porodicom nema nikakvih oštećenja, a on se navodno prvo zakucao u znak? Previše je sumnji ovde. U svakom slučaju, šta se tačno desilo, znaće se kada Mile bude bio u stanju da priča – dodaje prijatelj.

Njihovo stanje je znatno bolje. Darko se konačno probudio i obojica su svesni, ali još uvek ne znaju šta se tačno desilo. Još uvek su pod jakim sedativima zbog udesa – kaže izvor.

Nastradali Miloš je u Nemačku došao kako bi iznenadio devojku Anđelu, koja se u julu ove godine pridružila porodici. Naime, nastradali mladi par planirao je da nakon završetka srednjh medicinskih škola nađu posao u Nemačkoj i tamo započnu zajednički život.

Izvor: Srbijadanas / Foto: Printscreen