Advokatski tim Novaka Đokovića morao je da se oglasi i da preduzme konkretne korake i mere protiv lica koja u poslednje vreme zloupotrebljavaju ime najboljeg tenisera sveta i objavljuju lažne intervjue, kako bi prevarili javnost.

Rado se o intervjuima u kojima navodno srpski teniser govori kako se bavi kriptovalutama i tako uvećava svoje bogatstvo, što je apsolutna neistina.

Novak Đoković nije dao nijedan takav intervju, niti se ikada bavio kriptovalutama i zbog toga je sada reagovao njegov advokat, Goran Draganić, koji je poslao saopštenje za javnost.

– Obaveštavam javnost da su poslednjih dana društvene mreže i mediji, ponovo preplavljeni novim lažnim intervjuima i lažnim izjavama Novaka Djokovića u vezi navodnih poslovanja sa kripto valutama. Radi se o najozbiljnijim prevarnim radnjama, u ovom trenutku nepoznatih učinilaca.

– Podneli smo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu – Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal. Očekujemo najhitniju reakciju nadležnih organa u pronalaženju učinilaca ovih prevarnih radnji- poručuje se u saopštenju advokata srpskog tenisera.

Izvor: Espreso.rs / Foto: Printscreen