Siberia-Day13-107.ARW

Kijanu Rivs, čuveni holivudski glumac po svemu sudeći je “Srbin”! Naime, ono što je verovatno promaklo većini poštovalaca lika i dela ovog sjajnog glumca je da on na svakom koraku pokazuje tri prsta, što je prepoznatljivi simbol pozdrava srpskom narodu. Pre nekoliko godina se po prvi put pojavila u javnosti njegova fotografija na kojoj se jasno vidi da poznati glumac diže tri prsta. Tada su svi pomislili da je reč o fotomontaži, jer iako je uvek bio veoma omiljen lik iz Holivuda, teško je bilo poverovati da se jedna ovakva američka zvezda pozdravlja po srpski.

Da nije reč ni o kakvom montiranju i nameštaljic, govori i činjenica da to nije jedina takva fotografija koja se vrti internetom. Nedavno je osvanulo mnogo takvih fotki sa raznoraznih dešavanja i raznih mesta, jer bukvalno gde god da se Kijanu pojavi on visoko podiće tri prsta u znak pozdrava poput svakog pravog Srbina!

Verujemo da će posle ovog seta fotografija, sjajni američki glumac itekako postati jedan od najomiljenijih holivudskih likova kod Srbima.

Izvor: Alo / Foto: Printscreen