Intenzivniji saobraćaj mogu očekivati tokom popodneva i večeri zbog čega može dolaziti i do zadržavanja naročito na deonicama na kojima se izvode radovi poput deonice Umčari – Vrčin, gde se saobraćaj odvija u izmenjenom režimu.

Do usporenije vožnje može doći i na auto – putu Miloš Veliki, gde se takođe očekuje veći broj vozila, saopštio je AMS S.

U okviru međunarodne akcije zemalja članica evropske mreže saobraćajnih policija “ROADPOL – DANI BEZBEDNOSTI”, u Srbiji će od sutra sprovesti akcija pojačane kontrole brzine, alkoholisanosti i korišćenja sigurnosnog pojasa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije”: na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 05:15časova nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Građani Srbije koji od petka nakon 18 časova uđu u zemlju, biće pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni će pri prelasku granice dobijaju zdravstveno upozorenje, u kome će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni da ispune.

Izvor: Espreso.rs / Foto: Printscreen