Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju u kojoj je gostovala i pre nego što se završila, poručujući da “manipulatorske gluposti neće da sluša”. Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija.

Kada je Jovanović uzviknuo da je pevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

CECA BESNA NAPUSTILA EMISIJU! Manipulatorske gluposti neću da slušam! ZGRABILA TELEFON I ODMAHNULA RUKOM! ⁠ ⁠ Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju u kojoj je gostovala i pre nego što se završila, poručujući da “manipulatorske gluposti neće da sluša”. Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija. ⁠ ⁠ “Nijedna moja rečenica da se izvrće ovde… svako će odgovarati za ono što je uradio!” uzviknula je pevačica u jednom trenutku u “Hit tvitu”, a ubrzo joj je i “pala roletna”.⁠ ⁠ Kada je Jovanović uzviknuo da je pevačica uhapšena jer je za to postojala osnovana sumnja, pa u kratkoj raspravi pokušao i da je nadjača, Ceca se u potpunosti uozbiljila, a onda i odlučila da ode. ⁠ ⁠ “Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! …Manipulatorske gluposti neću da slušam” rekla je ona pa na izvesno vreme napustila studio. ⁠ ⁠ ZA OSTATAK TEKSTA POGLEDAJTE LINK U OPISU PROFILA ⁠ ⁠ #ceca #srpskamajka #hittvit #tvpink #svetlana #raznatovic #ceda #ldp #sablja #hapsenje #samoizolacija #karantin #nanogica #cedomir #jovanovic #srbija #balkan #zeljko #mitrovic #verica #bradic

Објава коју дели Kurir.rs (@kurir.rs) дана

“Gledam svoja posla i svoj život! Ma dosta manipulacija! …Manipulatorske gluposti neću da slušam” rekla je ona pa na izvesno vreme napustila studio.

Izvor: Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Hit tvit