A kako se vama čini?

Moramo da priznamo da nije lako autorima i ljudima okupljenim oko serije Nemanjići! Oni su na udaru kritika već mesecima, ali nekad se zapitamo da li to i sami traže!

Tako je mnogima zapalo za oko da je i čestitka za Vaskrs koja je podeljena sa Tviter naloga serije – problematična, u najmanju ruku.

Tamna pozadina i metalno jaje sa ćiriličnim N mnoge je podsetilo na apokalipsu, ili scenu iz horor filma, a ne možemo da se ne zapitamo i mi: je li moralo tako crno?

A kako se vama čini ova čestitka?

Serija “Nemanjići rađanje kraljevine” predstavlja se kao “najveći produkcijski poduhvat u istoriji srpske televizije, budući da je za nju angažovano 218 glumaca i 2.700 statista koja je snimana na preko 200 lokacija.

Serijalom koji je obuhvatio 200 godina vladavine najuticajnije srpske srednjovekovne dinastije obeležava se 800 godina od nastanka Srpskog kraljevstva i krunisanja Stefana Prvovenčanog. Projekat nastao u režiji Marka Marinkovića, a po scenariju Gordana Mihića, producira Radio-televizija Srbije.

Već mesecima su zbog scenarija na udaru kritika javnosti, i proglašeni su, nezvanično, za najveći promašaj srpske televizije.

Izvor:Espreso.rs