Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana objavio je singl koji je već sakupio blizu tri miliona pregleda i bio prvi u trendingu po slušanosti. Pesma i spot su ukinuti, odnosno nedostupni, zbog toga što su su korišćeni delovi pesme “Pure Water” pevača Migosa i di-džeja Mastarda. Tako je pesma blokirana zbog autorskih prava, stoji na Jutjubu.

“Aj što me je*u naši, ali i strani. Konstantno neke prepreke i izazovi, al’ ono… Valjda se tako postaje jači. Guramo jako, samo pravo, neće me ništa zaustaviti dok ste vi uz mene Institucija”, napisao je Bogdan na svom Instagramu.

Podsetimo, nedavno su popularnom influenseru oborili nalog na društvenoj mreži Instagram, a kada je ubrzo napravio novi profil, i taj mu je hakovan. Uspeo je da povrati svoj zvanični profil sa više od 600.000 pratilaca.

Inače, Bogdan je trenutno jedan od najtraženijih jutjubera u regionu jer su i susedi poludeli za njim. Hrvatske Nezavisne novine prenose da je Ilić “najpopularnija javna ličnost među mlađim Hrvatima” i da je njegova nova pesma “Poni” na prvom mestu po gledanosti u Hrvatskoj.

Izvor: Espreso.rs/Kurir / Foto: Printscreen