Anastasija se emotivno obratila javnosti nakon Bogdaninog porođaja – njeni reči će vas rasplakati!

Supruga Veljka Ražnatović, Bogdana donela je na svet drugog sina, kojem su roditelji dali ime Krstan.

Veljko Ražnatović, Ceca Ražnatović, zajedno sa sestrom Lidijom, prijom Danijelom Rodić, Bogdaninom sestrom Natašom, bili su u bolnici dok se Bogdana porađala. Ponosna tetka, Anastasija Ražnatović, koja trenutno boravi u Španiji oglasila se ovim povodom.

– Ovo je jako emotivan trenutak za moju porodicu i mene, presrećna sam. Dešavaju nam se najlepše stvari. Ovo je dar od Boga i jedva čekam da vidim bratanca – rekla je Anastasija.

Ceca Ražnatović bila je van sebe kada je izašla iz porodilišta nakon što je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

– Mogu da poletim, stvarno. Presrećna sam, ovo je zaista blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, a danas Krstan. Neka mu je na zdravlje i na sreću, na drugi dan Uskrsa. Sve što je moglo lepo da nam se desi, desilo nam se. Željko zna da mu stiže brat, ali ne zna da se rodio. Slavlje će biti u kući. Ja sam bila toliko ushićena, srce mi je bilo u grlu.

Ceca je potom otkrila kako se Bogdana oseća, ali i da li je Veljko zaplakao.

– Bogdana je dobro hvala Bogu, a da li je Veljko plakao stvarno ne znam. Vodila sam računa o sebi, i kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo.

Kurir.rs/Blic